2008. szeptember 29., hétfő

Már megint

Különféle ismerőseim küldik mindig a mindenféle kretén illetve kevésbé kretén horoszkópjaikat, meg minden ilyen szart. Én meg ha olyan kedvem van megnézem, ha olyan nem. Ezt most megnéztem, és talán az első amire azt mondom, nem feltétlen lő mellé:

Jellemzõi: Rendkívüli vonzereje, bája miatt szinte mindenki kedveli. Megjelenésével könnyen hódít. Élénk, impulzív, sõt olykor kihívó. Sajátos képessége van arra, hogy személyiségét kiemelje és céljait játszva elérje. A megszokást gyûlöli. Legszívesebben vándoréletet élne, hogy szüntelenül új emberekkel, helyzetekkel ismerkedhessen. Ötletekben gazdag. Fantáziája rendkívül élénk. Igen sok mûvész született ebben a jegyben. Nagy céljai vannak az életben, mivel igen becsvágyó. Szinte mindig ugrásra kész. A kitartás és türelem nem éppen erõs oldala. Szigorú elvek szerint él, saját törvényeit csak neki szabad áthágni, másnak nem.
Jó megérzései segítik, hogy kitûnhessen társai közül. Boldog, ha elismerik a tehetségét, ha felnéznek rá. Céljaiért keményen küzd, s bár becstelenségre sosem szánná rá magát, nincs tekintettel senkire csak saját magára.
Szerelmi élete: A szerelem csak játék számára. Mivel lelkes alaptermészetû, virágról virágra száll,mint a pillangó. Bezárni nem hagyja magát. Ha egyszer viszont igent mondott, lehet rá számítani. A házasságban igen hosszú pórázt igényel.

Chat


Kassza


My blog is worth $564.54.
How much is your blog worth?

Technorati

Add to Technorati Favorites